Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Όπως το Champions League δεν είναι δραματική σειρά που παίζει κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο.
Το shopping επειδή τελειώνει σε ing δεν έχει καμία σχέση με το joking, trekking και άλλα αθλήματα που η κατάληξή τους είναι σε ing.
Έλα, όχι στο πονηρό το μυαλό σας!!! Μπορεί να χάνουμε πολλές θερμίδες με αυτό που σκέφτεστε αλλά ακόμα δεν έχει υιοθετηθεί σαν άθλημα.
Σπορ για εμάς λοιπόν είναι αυτά τα ανούσια πράγματα που κάνουν κάμποσοι μαντράχαλοι σε γήπεδα και κυνηγάνε άνευ λόγου και ουσίας μπάλες διαφόρων χρωμάτων καθώς τους παρακολουθούν μερικές χιλιάδες άλλοι μαντράχαλοι μέσα στο γήπεδο. Επίσης σπορ θεωρείται και αυτό το ανούσιο κυνηγητό με αυτοκίνητα που κάνουν πολύ φασαρία στις πίστες και μετά αφού τελειώσουν ανοίγουν σαμπάνιες.
Υπάρχουν βέβαια και άλλα σπορ όπως το σκάκι, το πόκερ, το μπιλιάρδο των οποίων και αυτά πρέπει να τους περιγράφουμε τι γίνεται στα διάφορα επίπεδα, αλλά δεν είναι του παρόντος. Μπορεί να βάλω στο τέλος ενδεικτική βιβλιογραφία να ανατρέξετε.
Αυτά εμείς αντιλαμβανόμαστε ως σπορ.

Εμπορικό κέντρο, Πεζόδρομος, Ποδαρόδρομος, Δοκιμαστήρια και Κουβάλημα τσαντών με ψώνια δεν είναι σπορ.

Και δεν διασκεδάζουμε.



Και βέβαια ξεχάστε το πρότυπο του άνδρα από το Sex And The City που βγαίνει με χαρά για ψώνια με την γυναίκα του και απολαμβάνει σαμπάνια, ενώ αυτή μπαινοβγαίνει δοκιμάζοντας το ένα ρούχο πίσω από το άλλο και όχι τίποτ’ άλλο, την επικροτεί και την επιδοκιμάζει να φορέσει περισσότερα…

Αυτά είναι αμερικανιές και δεν αντιστοιχούν στα δικά μας πρότυπα.
Γιατί πρέπει να πάω σε είκοσι μαγαζιά, να περιμένω άπειρες ώρες έξω από δοκιμαστήρια, για να δοκιμάσουνε ρούχα που τελικά δεν θα πάρουνε;
Και γιατί όταν σας πάω με την φίλη σας και την αράζω για καφέ μετά ακούω τον εξάψαλμο που δεν ήρθα μαζί σας; Αφού ούτως ή άλλως ότι και να πάρουν θα τα προβάρουν κάνα δίωρο στο σπίτι με όλες τις πιθανές παραλλαγές και τα αξεσουάρ που διαθέτουν προκειμένου να εξαντλήσουν όλους τους δυνατούς συνδυασμούς της γκαρνταρόμπας τους.
Αλλά και πάλι κάτι θα λείπει.
Έτσι πρέπει να γίνει ένας ακόμη γύρος ανανέωσης για τα αξεσουάρ, ώστε να ταιριάζουν με τα καινούργια ρούχα και πάει λέγοντας. Όπως ο σκύλος που κυνηγάει την ουρά του. Ποτέ δεν πρόκειται να την πιάσει αλλά συνεχίζει να το κάνει.
Οι επόμενες επισκέψεις είναι είτε στο ΙΚΕΑ είτε σε άλλα επιπλάδικα για να βρούμε και καμιά ντουλάπα.
«Αυτό το σπίτι έχει πολύ μικρές ντουλάπες. Δεν χωράνε τίποτα…»
Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε ακούσει; Αν όχι ακόμα, ετοιμαστείτε σε λίγο…
Μα σε αυτό το σπίτι που μένουμε τόσο καιρό, γιατί όταν πρωτοήρθαμε χωρούσαν όλα μια χαρά; Και γιατί εγώ στο φινάλε, έχω μόνο μια δίφυλλη ντουλάπα από τις συνολικά 5 δίφυλλες που έχουμε και ένα μόνο συρτάρι;
Γιατί όπως και η γρίπη οι καλές μας εξαπλώνονται παντού.
Ακόμα και το ντουλαπάκι στο μπάνιο που έχουμε με έναν αφρό ξυρίσματος, ένα after shave, ζελέ για τα μαλλιά και καμιά κολόνια, επειδή στα μάτια τους θεωρείται άδειο αρχίζει σταδιακά να γεμίζει με πράγματα δικά τους.
Όχι. Θέλω το ντουλάπι μου και να έχω μόνο τα δικά μου πράγματα…

Και ας φαίνεται άδειο.



Δεν χρειάζεται να είναι όλα γεμάτα… Έτσι κι αλλιώς όλο το υπόλοιπο σπίτι είναι γεμάτο με τα δικά τους πράγματα. Ας μείνει και κάτι άδειο. Δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί… (σαν την μάνα μου μιλάω τώρα. Κρατούσε τα πάντα μήπως και χρειαστούν πουθενά… και τελικά δεν χρειάζονταν πουθενά…)
Αφού λοιπόν περνάνε τόσο χρόνο στον ποδαρόδρομο και στο shopping που θεωρούνε σπορ, γιατί όταν φοράνε το καινούργιο φόρεμα που πήρανε πρέπει να μας ρωτήσουν αν τις δείχνει χοντρές ή αν έχουν παχύνει;
Αν νομίζουν πως είναι χοντρές πιθανόν να είναι.
Μην μας ρωτάνε.
Ούτε είναι για λόγους επιβεβαίωσης.
Επιβεβαίωση ζητάει ο ταμίας στη τράπεζα όταν πας να κάνεις ανάληψη από το ταμείο, ή όταν περνάς τον έλεγχο σε αεροδρόμια, σύνορα κ.α.
Μεγαλώσανε πια.
Ας ξεπεράσουν τις ανασφάλειές τους.
Έτσι κι αλλιώς όταν πηγαίνουμε κάπου  ότι και να βάλουν μας αρέσει.
Σοβαρολογώ.
Εμείς λοιπόν τα αγοράκια, των οποίων ο εγκέφαλός μας, όπως προείπα λειτουργεί όπως το DOS, βλέπουμε μόνο 16 χρώματα όπως οι default ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν τα Windows από την έκδοση 3.1. (όσοι την θυμούνται). Το ροδάκινο είναι φρούτο και το κολοκύθι λαχανικό. Τα χρώματα που προκύπτουν από αυτά μας είναι άγνωστα (ροδακινί και κολοκυθί αντίστοιχα). Επίσης δεν έχουμε ιδέα τι είναι το βεραμάν.
Θυμηθείτε.
Έχουμε αρκετά ρούχα…
Έχουν αρκετά ρούχα…
… και παπούτσια…
… και αξεσουάρ…
… και κοσμήματα…
 

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]