Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Μισογύνης, Φαλλοκράτης, Σεξιστικό Γουρούνι και άλλα κοσμητικά επίθετα που θα ανασύρετε από την πνευματική σας βιβλιοθήκη κυρίες μου, αν τύχει και επισκεφθείτε αυτό το online σύγραμμα ή blog όπως θέλετε πείτε το...
Από μικρός παρατηρούσα το «αδύναμο» φύλο και με την πάροδο των ετών, όσο περισσότερο μεγάλωνα, τόσο περισσότερο καταλάβαινα ότι η «αδυναμία» κρύβει πολλά μυστικά.
Δεν κατάφερα να τα ξεκλειδώσω όλα, γι’ αυτό κιόλας πιστεύω πως θα υπάρξουν σωρεία σχολίων από τα δυο φύλα, έτσι κι αλλιώς ο serial killer δεν ικανοποιείται μόνο με ένα έγκλημα (ο γράφων).
Να το ξεκαθαρίσω λοιπόν εξ’ αρχής.
Ναι, σας λατρεύουμε δεσποινίδες και κυρίες μου.
Μήπως όμως μέσα σε αυτό τον παγκοσμιοποιημένο αχταρμά σκέψεων, κουλτούρων δήθεν κοινωνικής δικτύωσης και στιγμιαίων σεξουαλικών επαφών μέσω sexting[1], ήρθε η ώρα να βάλουμε οι άνδρες (όσοι απομείναμε) τα πράγματα στη θέση τους;
Μήπως οι γυναίκες στα 90’s της απόλυτης κορύφωσης του φεμινισμού, ξεσάλωσαν τόσο πολύ, ώστε έχασαν κάθε μέτρο;
Γελάτε ε;
Και κουνάτε καταφατικά το κεφάλι σας αγοράκια μου…
Το 1998 οι γυναίκες αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού ηλικίας 15 ετών και άνω (51,74% του συνόλου), σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας. Ξεκινώντας λοιπόν από εκεί καταλάβετε ότι πληθυσμιακά τουλάχιστον στη χώρα μας οι αγαπημένες μας είναι περισσότερες και αν προσθέσουμε σε αυτό το γεγονός ότι έχουμε μείνει λίγοι οι εναπομείναντες άνδρες (από 95% - μέχρι 100% αντρίλα), τότε καταλαβαίνετε ότι μας έχουν καπακώσει. Εξαιρώ επίσης και το κύμα μετανάστευσης που έχει παρουσιαστεί και λόγω κρίσης τα τελευταία χρόνια όπου οι περισσότεροι πήγανε στην ξενιτιά για ένα καλύτερο μέλλον.
Γι αυτό και στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, η ατάκα «Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 3 γυναίκες, ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας έχει 6 και εγώ καμία», προκύπτει να είναι πέρα ως πέρα αληθινή.
Λοιπόν, χαλαρώστε, βάλτε μουσικούλα, το φορητό στον καναπέ και τα πόδια στο τραπεζάκι (ε, μην μου πείτε ότι δεν σας αφήνει να τα βάλετε), το αγαπημένο σας ποτάκι ανά χείρας και αρχίστε…
Μην με ξενερώσετε και το διαβάζετε στο μετρό  με τα υπερτηλέφωνά σας ή τα κινεζοtablet wannabe i-pad σε αεροπλάνο ή σε καμιά παραλία… Πιάστε κουβέντα με τον διπλανό σας ή την διπλανή σας καλύτερα.
Είπαμε, καλή η... αλλά με το σεξ, κάνουμε και δημόσιες σχέσεις...
Κι όπως έλεγε και ο Ωνάσης: "Το καλύτερο κεφάλαιο για επενδύσεις είναι οι δημόσιες σχέσεις..."
...και όχι άδικα...
Γι' αυτό φρόντισε να χωθεί ανάμεσα στα πιο διάσημα πόδια της εποχής του...


[1] Από τις αγγλικές λέξεις sex και texting όπου η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου γίνεται με την αποστολή γυμνών φωτογραφιών στο κινητό.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]